Past Projects

The Talisman Project

This worn out and tired kitchen was located in a traditional 2 story home in a well established older neighborhood. The clients, whose children were grown, now host regular large family gatherings. With 7 grandchildren frequently visiting, they wanted more space to accommodate the large family, and a space  the kids could participate in baking + cooking.

With the clients love of coastal design, we incorporated an airy, open feel using light cabinet and wall colors. We added another peninsula and brought in bright accents to pair with traditional elements:  marble look counter tops, brushed hardware, farmhouse sink and classic white subway tile.

BEFORE

 

AFTER

BEFORE 

AFTER

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER

OTHERS